ElsőღVérig

május 22, 2014 No Comments »

webtvMint a legtöbb tizenéves srác, Füge is azt hiszi, övé a világ. Vidéki középiskolában tanul, szülei elváltak, a kollégiumból hol az anyjához, hol az apjához utazik haza. Látszólag mindenütt otthon van, valójában azonban ugyanolyan felületes kapcsolat fűzi a szüleihez, mint a haverjaihoz vagy a szaxofonjához. (Érdekesség): Színészként, egy nemzedék ikonjaként kezdte pályafutását Bery Ari, azaz Berencsi Attila és Szilágyi Mariann, a Szerelem első vérig című film két főszereplője.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Berencsi azonban a filmmel jött hirtelen népszerűséggel nem tudott megbirkózni, elbujdosott, és megjárta szinte a poklot is: lecsúszott, hiába festett olykor-olykor megrendelésekre csodás képeket, életvitelét abból sem tudta fedezni. Hajléktalan lett, majd külföldre ment mosogatni. Amikor a mozikba került a Szerelem első vérig, rögtön rájöttem, hogy ez nem nekem való. Nem bírtam, hogy megismernek- emlékezett vissza Berencsi. Ha visszacsinálhatnék mindent, biztos, hogy nem vállalnám el a filmet. Lehettem volna jó csellista vagy grafikus, és akkor nem bujkálok – mondta a színész.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.