Shrek 2.

szeptember 14, 2015 No Comments »

webtvShrek 2 [2004]: Shrek és Fiona hercegnő nászútjukról visszatérve meghívást kapnak a hercegnő szüleitől. Fiona azonban nem közölte szüleivel, Harold királlyal és Lilian királynéval, hogy egy ogréhez ment feleségül. Amikor Jótündér keresztanya rájön, hogy Fiona Shrek felesége, emlékezteti Harold királyt, miszerint segített neki, hogy boldogan éljen, amíg meg nem hal, cserébe azért, hogy Fiona hercegnő az ő fiához, Szőke herceghez megy hozzá.

Harold király a Jótündér sürgetésére – valamint azért, mert nem tetszik neki a tény, hogy a veje ogre legyen – felbérli a Csizmás Kandúrt, hogy az megölje Shreket. De Csizmás Kandúr ezt végül mégsem teszi meg. Shrek kapott a Jótündér Keresztanyától egy névjegykártyát, hogy merre van az ő bájital-palackozó üzeme, így Szamárral és a Csizmás Kandúrral elment oda, hogy megkérdezze, hogyan tehetné Fionát boldoggá. A Jótündér Keresztanya klasszikus mesékben utánanézett, ám nem talált boldog ogrékat. Ezért azt válaszolta, az ogrék nem élnek boldogan, amíg meg nem halnak. Shrek, Szamár és Kandúr távozás közben lopnak egy bájitalt, hogy Shrek ne legyen ogre. A Jótündér Keresztanya rájött, hogy ellopták a ‘Boldogít, amíg meg nem…’ bájitalt és kiötlött egy tervet, hogy ezt a saját céljaira fordítsa…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.