Az eb és a web 1/21-22

január 10, 2016 No Comments »

Spanks[Dog With a Blog]: Avery Jennings és Tyler James mostohatestvérek, akik utálják egymást. Miután Tyler édesapja elvette Avery édesanyját a családegyesítés cseppet sincs ínyére két különböző kaliberű tinédzsernek, akikben semmi közös sincs. A szüleik, hogy kibékítsék a viszálykodó testvérpárt, vesznek egy kutyát, abban a reményben, hogy közelebb hozza egymáshoz a gyerekeket. Ők hamarosan felfedezik, hogy új kutyájuk, Stan nem átlagos eb, hiszen képes folyékony, emberi nyelven beszélni. A kutya különös képességéről azonban csak Averynek, Tylernek, és a hétéves Chloenak (később Bennett édesanyjának) van tudomása.

1/21.rész»–›

A gyerekek közösen megegyeznek arról, hogy ezt titokban tartják szüleik elől, mert attól félnek, ha Stan képességére fény derülne, akkor a kutyát elvennék tőlük, hogy tudományos kísérleteket végezzenek rajta. Stan a család teljes jogú tagjává válik, és segít átvészelni a gyerekeknek a mindennapok nehézségeit, úgy mint sulit és a kamaszproblémákat. Emellett Stan nemcsak beszél, de írni is tud, egy saját bloggal rendelkezik, amiről a gazdái nem tudnak. Blogjában a Jennings-James család mindennapjairól számol be.

1/22.rész»–›Az első évad Vége!

Francesca Capaldi a sorozat egyik főszereplője. Francesca 2004. június 8-án látta meg a napvilágot La Jolla-ban, California államban. Később Los Angelesben élt szüleivel. Hét éves korában kedzedd színészkedni, fiatal kora ellenére már kapott kisebb sorozatszerepeket többek között az Így jártam anyátokkal című sorozatban, ahol a fiatalabb Lily-t alakította, és a Zsenipalántákban is. 2012-ben a 3 Day Test című filmben megkapta Jessie Taylor szerepét. Jelenleg Az eb és web komédiás sorozatban alakítja Chloe Jamest. 2015-ben két filmben látható a Invisible Sisterben, ahol Karent alakítja, és a The Peanuts Movie-ban.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.