Az eb és a web 1/13.

augusztus 30, 2015 No Comments »

Spanks[Dog With a Blog]: Avery Jennings és Tyler James mostohatestvérek, akik utálják egymást. Miután Tyler édesapja elvette Avery édesanyját a családegyesítés cseppet sincs ínyére két különböző kaliberű tinédzsernek, akikben semmi közös sincs. A szüleik, hogy kibékítsék a viszálykodó testvérpárt, vesznek egy kutyát, abban a reményben, hogy közelebb hozza egymáshoz a gyerekeket. Ők hamarosan felfedezik, hogy új kutyájuk, Stan nem átlagos eb, hiszen képes folyékony, emberi nyelven beszélni. A kutya különös képességéről azonban csak Averynek, Tylernek, és a hétéves Chloenak (később Bennett édesanyjának) van tudomása.

A gyerekek közösen megegyeznek arról, hogy ezt titokban tartják szüleik elől, mert attól félnek, ha Stan képességére fény derülne, akkor a kutyát elvennék tőlük, hogy tudományos kísérleteket végezzenek rajta. Stan a család teljes jogú tagjává válik, és segít átvészelni a gyerekeknek a mindennapok nehézségeit, úgy mint sulit és a kamaszproblémákat. Emellett Stan nemcsak beszél, de írni is tud, egy saját bloggal rendelkezik, amiről a gazdái nem tudnak. Blogjában a Jennings-James család mindennapjairól számol be.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.