Dennis, a komisz

augusztus 23, 2015 No Comments »

webtvA történet főhőse egy hatéves szőke kisfiú, aki igazából mindenkinek jót akar, különösen szomszédjának, Wilson bácsinak. Nemes szándékai ellenére, akármit tesz, az mindig visszafelé sül el, szomszédja szemében pedig inkább hasonlít egy tornádóhoz, mint kisfiúhoz. Hughes filmváltozatában Dennis szüleinek el kell utaznia a városból, így őt szomszédaikra hagyják. Dennis folyamatos segítségével viszont egyre több bajt okoz Mr. Wilsonnak. Egyik nap azonban egy tolvaj tűnik fel a kertvárosi idillben, aki Wilson bácsit is kirabolja.

Talán tornádó? Megvadult állatcsorda? Vagy valami egyéb természeti csapás? Ugyan, ez csak Dennis, a veszedelem! Mr. Wilson már ismeri a dörgést, de még mindig nem tud uralkodni magán. Abban a pillanatban, amikor a kerítés felett felbukkan a szőke tökfej, vér önti el az agyát, pokoli grimaszokban rángatózik az arca, artikulátlan hörgések törnek fel a mellkasából és habozni kezd a szája. A gyűlölet tárgya és a szőke kobak tulajdonosa a hatéves csöppség, aki mindig jót akar, különösen Wilson bácsinak. Arról azonban már nem tehet, hogy a legjobb szándék mindig visszafelé sül el.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.