Reszkessetek betörők

augusztus 23, 2015 No Comments »

webtvHome Alone [1990]: A Chicago kertvárosában élő MacCallister család a karácsonyi vakáció idejére Párizsba készülődik. Egyik fiuk, a nyolcéves Kevin nagyobb testvérével, Buzzal vitába keveredik, ezért a padlásszobába küldik. Kevin azt kívánja, bárcsak eltűnne a családja. Az indulás reggelén a szülők, Kate és Peter egy áramkimaradás miatt késve ébrednek, és fejvesztve pakolnak. A kapkodás és egy szomszédgyerek tévedésből való megszámolása miatt a saját gyermekeik közül Kevint otthon felejtik. Kevin felébredve meglepetten tapasztalja, hogy otthagyták, de eleinte élvezi, hogy milyen jó szabadnak és egyedül lenni az egész házban. Minden olyan dolgot kipróbál, amit addig nem volt szabad csinálnia, és bátyja, Buzz szobáját feldúlja.

A család repülvén Párizs felé, Kevin anyja érzi, hogy valamit otthon felejtettek. Egyszerre az anyai ösztöntől vezéreltetve felkiált: „Kevin!” Ahogy a család Párizsba érkezik, a reptérről Kate felhívja a chicagói rendőrséget, hogy megtudja, nem esett-e baja Kevinnek. A rendőrség kimegy a házhoz, de Kevin elbújik. Az hamarosan kiderül Kate és Peter számára, hogy visszarepülni Chicagóba szinte lehetetlen, hiszen a karácsonyi forgalomban minden repülőjegy elkelt. Kevin tévézés közben zajt hall, és erre felfigyelve kihallgatja, amint két betörő, Harry és Marv elhatározták, hogy kirabolnak minden üres házat az utcában, beleértve a MacCallister-házat is. Kevin megrémül és azonnal felkapcsolja a villanyokat. Erre a két betörő azt hiszi, hogy a család még nem utazott el, és elhatározzák, hogy este visszamennek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.