Croodék

március 20, 2015 No Comments »

bonus_logo_1[The Croods]: Az őskorban az utolsó még ma is élő barlanglakók egy hattagú ősember-család, Croodék. A család tagjai: Grug, a családfő, aki rendíthetetlenül védelmezi a családját a külvilág minden veszélyétől, legfontosabb szabályai: soha, senki nem hagyhatja el a barlangjukat sötétedés után; minden új dolog veszélyes; a félelem a túlélés záloga. Ugga, Grug párja az odafigyelő és gondviselő anya, Grug mellett a család második pátriárkája. A család lázadó kamaszlánya Eep, aki utálja, hogy egész életét egy barlangban kell leélnie, rendkívül izgatja a külvilág, ezért gyakran ellenkezik az apja elvárásaival, ami komoly vitákat szül köztük.

Továbbá ott van Thunk, a család nagydarab, ügyetlen, apakomplexusos fiacskája, Sandy, a család legifjabb, még szinte baba tagja, aki olykor állatiasan viselkedik, valamint Ugga édesanyja, Nyany, a család legöregebb és legbogarasabb tagja (és akitől Grug a leginkább szeretne megszabadulni, melynek jeleit gyakran ki is mutatja.)

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.