Apa csak egy van

augusztus 15, 2014 No Comments »

MFN-logoDaniel Hillard egy munkanélküli színész, aki jó apa, és szereti három gyermekét, aki fia Chris születésnapi partiján egy tucat állatot szerez, valamint sok gyerek is részt vesz a szülinapi bulin. Daniel felesége Miranda a belsőépítész, megelégeli férje dolgait, majd kéri házasságuk felbontását. Mivel Danielnek nincs állandó bevételi forrása, a gyermekei felügyeleti jogát csak szombatonként gyakorolhatja. Amikor Daniel megtudja, hogy Miranda házvezetőnőt kíván felvenni, kéri volt feleségét, hogy had vigyázzon ő a gyerekeire, és szeretne több időt velük tölteni, viszont Miranda nem hajlandó ebbe belemenni, akkor Daniel úgy dönt, hogy szabotálja a hirdetést, és a telefonszámot átírja, hogy más jelentkezőnek ne legyen esélye, így csak ő telefonálhat az állást illetően.

[1.rész]:

[“Az embernek az őrültségnek csak piciny szikrája jut. Azt nem szabad elveszíteni” – vallotta Robin Williams, aki még a drámában is megtalálta a humor forrását, az élettel mégis nehezen birkózott meg. Robin Williams 63 éves korában nemet mondott az életnek! Rá emlékezünk!]

[2.rész]:

, vagy nézzétek meg együtt, majd gondoljátok át, beszéljétek meg, hogy tulajdonképpen mit is láttatok!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.