Süsüke, a sárkánygyerek 1.

augusztus 7, 2016 No Comments »

retro vision - copieMegérkezés Sárkányföldre 2001: A történet pár évvel azután folytatódik, hogy a példátlanul népszerűségű Süsü elvette a Sárkánylányt, majd hazatér Sárkányföldre királynak. Megszületik Süsüke, Süsü első fia, Süsüke, a sárkánygyerek, aki tanul járni, beszélni és játszani. Az értelmes és jóindulatú sárkánygyereknek barátai lesznek az öreg mindenes, a százéves varázsló, a szolmizáló sárkányok (Dó, Ré, Mi, Fá és Szó sárkány) és a Kiskirályfi. A nagy gyereknevetéstől zeng az ország, még a nap is visszatér, és beragyogja a földet. A történet gyermeki derűről és örömről szól, amely szebbé teszi az életet.

A Süsüke, a sárkánygyerek magyar televíziós bábfilmsorozat, amely a híres egyfejű Süsü fiáról, Süsükéről szól. A sorozat a Süsü, a sárkány című bábfilmsorozat folytatása Csukás István tollából. A sorozat 13 részből áll. A bábfilmsorozat előtt mesekönyvekben jelent meg először.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.