Alvin és a Mókusok 2.

április 28, 2015 No Comments »

humorAlvin and the Chipmunks: The Squeakquel [(2009]: A korábban megismert evetek – a pörgős Alvin (eredeti hangja: Justin Long), az elmebajnok Simon (eredeti hangja: Matthew Gray Gubler) és az óvatoskodó Theodore (Jesse McCartney) – új megpróbáltatások elé néznek: miután a főmókus gördeszkás hebrencssége miatt a barátjuk-producerük és nem utolsó sorban: otthont adójuk, Dave (Jason Lee) kórházba kerül, kénytelenek Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz (Zachary Levi) költözni, és ott – óh, irgalom – iskolába járni. Számukra a házi feladatok, a sportedzések és viadalok jelentős kihívásoknak bizonyulnak, ám a legnagyobbat a lányok jelentik, különösképpen, hogy a korábbi, rossz szándékú, bukott menedzserük (David Cross) egy tehetséges mókus-lánytrióval – Jeanette (eredeti hangja: Christina Applegate), Brittany (eredeti hangja: Anna Faris) és Eleanor (eredeti hangja: Amy Poehler) – kíván konkurenciát támasztani (megtépázott renoméját helyrehozandó).

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a videót. Bejelentkezés után nincs olyan amit nem látnál! Proprietary: Nabucco Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A kezdeti rivalizálás után a kisrágcsáló-szextett rájön: együtt jobb, mint külön – a reflektorok fényében is, a magánéletben is.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.