Kids Zumba 2.

október 26, 2014 No Comments »

kidsMi a Gyerek Zumba? Telis-tele játékkal és tánccal. A gyermekek egyszerűbb koreográfiákkal tanulhatnak (hip – hop, merengue, cumbia, reggaeton és még sok más táncból merített alaplépésekkel) fejlesztve ezzel az alapvető testtudatát, mozgáskoordinációját, önbizalmát, testi-lelki fejlődését és fizikai biztonságát. Jótékony hatásai: Segítenek a mozgáskoordinációban, biztonságtudattal ruházzák fel a gyerekeket és természetesen erősítik a testet – lelket, fokozza az anyagcserét és nem utolsó sorban rengeteget javít a gyerekek fókuszáló képességén. Ritmusérzék, a zenével összehangolt mozgáskoordináció és kreativitás fejlesztése.

Miközben formálódik az alak, és csak úgy ugrálnak le a kilók: zumba lázban ég a világ minden kontinense. Talán egy fitneszújdonság sem tarolt ilyen gyorsan, holott véletlenül alakult ki. A Zumba világa új lehetőség, melyben kezünkben van az eszköz: A Zene és a Mozgás ,amely mosolyt csal az arcokra. Kortól, nemtől, tánctudástól független. A forró, pörgős ritmusok és a jó hangulat által egészen fiatal korosztálytól az idősebbekig magával ragad mindenkit!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Leave A Response

You must be logged in to post a comment.