KamaszMédia

Gyerekrablás a Palánk utcában

Gyerekrablás a Palánk utcában

június 13, 2014 No Comments »

Egy budapesti kisfiút, Kondor Lajcsikát elrabolták. Az édesanyja a váltságdíjkérő levelet rémülten mutatta meg az egyik albérlőjének. Róza néni hangja persze azonnal felverte a ház és az utca csendjét. A... Read More »

Veszélyes Kölykök

Veszélyes Kölykök

június 5, 2014 No Comments »

A megtörtént eseményeket feldolgozó film főhőse, Louanne Johnson kilenc év után búcsút mond haditengerészeti pályafutásának, hogy megvalósítsa régi álmát és végre tanár lehessen. Első munkahelye egy észak kaliforniai középiskola, ahol... Read More »

Charlie & Louise

Charlie & Louise

június 2, 2014 No Comments »

Das doppelte Lottchen [1994]: Charly és Louise véletlenül találkoznak egy skóciai nyelvtáborban. A különböző temperamentumú lányokról verekedés közben veszik észre társaik, hogy kísértetiesen egyformák. Születési adataikból rádöbbennek, hogy testvérek, mégpedig... Read More »

A locsolókocsi

A locsolókocsi

május 26, 2014 No Comments »

Új lány érkezik a 6. b-be, a bájos és okos Král Bori, aki nagyon megtetszik Omának, a vagány fiúcsapat vezérének. A fiú karmester, vagy cirkuszi artista szeretne lenni, álmodozásával enyhíti... Read More »

Állatfarm

Állatfarm

május 24, 2014 No Comments »

Tündérmese George Orwell szatirikus regénye. Látszólag olyan állatokról szól, akik elűzik annak a farmnak a tulajdonosát, ahol élnek. Ezután maguk vezetik a farmot, ami végül kemény diktatúrává válik. A regényt... Read More »

Hahó, Öcsi!

Hahó, Öcsi!

május 24, 2014 No Comments »

A Balogh család legfiatalabb tagját, Öcsit mindig apró csínytevésen érik, nincs ez másképp a korai készülődésnél se, amikor bezárják a fürdőszobába. Itt megjelenik Kököjszi és Bobojsza, a két mesebeli törpe,... Read More »

A világ közepe

A világ közepe

május 23, 2014 No Comments »

Az apródruhába öltözött Mátyás, az ifjú király egyszerűen kereket old csókakői vadászkastélyából, amikor hírét veszi, hogy immár a második hercegkisasszony tart arrafelé, nyilvánvalóan házassági szándékkal. Gábor nevű kancellárja kíséretében Mátyás... Read More »

ElsőღVérig

ElsőღVérig

május 22, 2014 No Comments »

Mint a legtöbb tizenéves srác, Füge is azt hiszi, övé a világ. Vidéki középiskolában tanul, szülei elváltak, a kollégiumból hol az anyjához, hol az apjához utazik haza. Látszólag mindenütt otthon... Read More »

Legyetek jók ha tudtok

Legyetek jók ha tudtok

május 16, 2014 No Comments »

A Néri Szent Fülöp életét feldolgozó családi film az 1500-as évek Rómájában játszódik. Fülöp atya (Johnny Dorelli, született 1937. Február 20.) elhagyott gyermekeket nevel. Magához fogadja a kis tolvaj Cirifischiót... Read More »

Éjjel-nappal fiatalok

Éjjel-nappal fiatalok

május 12, 2014 No Comments »

[Late Night Shopping]: Az Éjjel-nappal fiatalok egy könnyen érthető, párbeszédekre épülő szerelmi vígjáték, mely egy huszonévesekből álló baráti társaság ismeretségének fordulópontjait mutatja be. A négy fiatal főhős éjszakai műszakban dolgozik,... Read More »