A majmok bolygója

szeptember 12, 2022 No Comments »

A filmet a híres hollywoodi filmrendező, Tim Burton rendezte. A film főszereplője Leo Davidson, aki már a történet elején lezuhan űrhajójával egy ismeretlen bolygón és egyből a történések közepébe csöppen. Menekülő emberek között találja magát, majd ki is derül a planéta furcsasága, miszerint itt nem az ember, hanem a majom (csimpánzok, gorillák és orángutánok kasztja) az uralkodó faj. A főhős megjelenése amely elindítja a lavinát az emberek és a majmok közötti viaskodásban és kirobban a forradalom… A film a külföldi és a hazai kritikusok körében is elég kedvezőtlen fogadtatásra talált, egyes fórumokon egyes felhasználók véleménye szerint ez volt Tim Burton egyik legrosszabb filmje, bár azért ez elég túlzásnak érezhető.

Valószínűleg az eredeti film rajongóinak volt a legnagyobb a hangja a film kritikájánál, akik nem igazán tudták elfogadni a modern kori változtatásokat kedvenc filmjükön.

A majmok bolygója (Planet of the Apes) 2001-ben bemutatott amerikai science fiction kalandfilm. A film a híres francia író, Pierre Boulle azonos című nagy sikerű regénye alapján készült. A regényből már korábban készítettek egy kvintológiát, melynek első része hatalmas siker lett. A filmet sokan az eredeti 1968-as filmhez hasonlították a megjelenésekor, bár az igazság az, hogy a két mű között elég sok az eltérés, mind minőségben, mind pedig a történetben.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı