Cry Macho / A hazaút

szeptember 1, 2022 No Comments »

Mike Milo, az egykori rodeósztár és lecsúszott lótenyésztő elvállalja volt főnöke megbízását, hogy hazahozza a férfi fiát Mexikóból. A hazautat mellékutakon kell megtenniük, és a valószerűtlen párosnak kihívásokkal teli utazással kell szembenéznie… Clint Eastwood igazi öntörvényű alkotó, aki mindig is a saját útját járta és talán pont ezért szeretjük. A magányos westernhős, aki James Bonddal ellentétben nem igényelt hölgytársaságot férfiasságának hangsúlyozására, és aki még idős korában is kemény és félelmetes ellenfél. Rendezéseiben szintén szembement a kurzusokkal és érzékeny kérdéseket mert feltenni a politikai szekértáboroknak.

A Levelek Ivo Dzsimáról című filmjében képes volt felszámolni a túláradó amerikai patriotizmust, míg a Gran Torinoban a politikai korrektség híveinek olvasott be könyörtelenül.

Utóbbi filmjét sokáig színészi visszavonulásának szánta, mintegy keretezésül egész életművének és a klasszikus kemény férfi elköszönésének.


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı