A megbocsájtás útja

szeptember 1, 2022 No Comments »

A hátramaradottak ezt persze nem tudják feldolgozni, mert ráadásul kiderül, hogy valaki vétkes volt a halálukban. Életük egy értelmetlen harccá változik, amit csak a teljes megbocsájtás tud rendbehozni.Persze ez egy világi film, és Isten sehol nincs említve.
Pedig csak a megváltás adhat teljes bocsánatot és feloldozást.
Cselekedetek által soha nem fogunk tudni megigazulni. Még akkor sem, ha jobbá tesszük az életünket bizonyos bibliai módszerek vagy tanítások által. Mert ezt csak Jézus Krisztus személyének a befogadása a szívünkbe és követése tudja megadni.

Bizony, bizony mondom néktek, ha valaki megtartja az én beszédemet, nem lát halált soha örökké. Jn 8:51

Ebben a megtartásban benne foglaltatik az újjászületés és a hit nemes harca is. Bizony, bizony mondom néked: ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát. Jn 3:3

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı