A vatikáni levéltár titkai

augusztus 16, 2022 No Comments »

A Vatikáni levéltár a világ egyik legjobban őrzött, legtitkosabb helye. De vajon mi az a titok, amit az egyház ennyire félt? Léteznek titkok, melyek nem tartoznak az emberekre, csak az egyházra. És léteznek titkok, melyek romba is dönthetik az egyházat, és az egész vallási világot. Ugye emlékszünk még Ernetti atyára, arra a velencei szerzetesre, aki nem különben tudományokat is oktatott a helyi egyetemen, és nagyon is érdekelte a kvantumfizika? Állítólag ő készített egy időgépet, pontosabban egy olyan szerkezetet, melynek segítségével képes volt belelátni a múltba.

Ernetti többször is a nagyközönség előtt mutatta be a képet, és egy Görög operát is végignézhettek rajta az emberek, természetesen az adott időben, és egy ízben még Krisztus keresztre feszítését is látták az egyház beavatott papjai.

Rengeteg titkot vélnek egyesek tudni Jézusról. Az egyik ilyen titok szerint halandó ember volt, és nem volt egy isteni lény. Egyes apokrif iratok szerint nem volt csodatévő, és minden által végrehajtott nagy tett mögött valamiféle trükk állt. Mások azt beszélik, hogy a Vatikán levéltárában olyan dokumentumok vannak, melyek azt bizonyíthatják, hogy Jézus egy földönkívüli faj egy tagja volt, és a keresztre feszítést követően a mennybe ment fel a fajtársaihoz, majd egy hatalmas űrhajóval távozott a bolygóról.

Sokan tudni vélik Nostradamus jóslataiból, hogy közel a vég napja, de senki sem tud konkrétumokkal szolgálni. Talán egy év múlva, talán 5, de az is lehet, hogy az évszázad végén érkezik meg a gonosz egy világvezető képében. Jézus eredetére vonatkozóan is sokféle pletyka kering internetszerte, melyek egy részét komoly szakemberek, és teológusok is osztják. Sokak szerint Jézus nem teljesen az volt, akinek látszott, és a születése körülményei is sok rejtély övezi. Sokak szerint a törvénytelen ördögűzések egész sorát rejtheti a Vatikáni levéltár, melyek arra szolgálnak bizonyítékul, hogy a középkorban, de még a 19. század elején is embertelen módon végezték az ördögűzéseket, és igen gyakran visszaéltek az ördögűzés intézményével…


Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı