Freddie Mercury

augusztus 1, 2022 No Comments »

A rajongók között gyakran tapasztalható Mercury nemzeti eredetére vonatkozó zavar. Többen úgy vélik, hogy Mercury angol (európai) és perzsa ősökkel rendelkezik, vagy csak perzsa, iráni származással. A valóság azonban az, hogy számos zoroasztriánus perzsa menekült el Perzsiából a muszlim invázió elől, és telepedett le Indiában, és több száz év alatt a helyi lakosságba asszimilálódtak. Mercury születési anyakönyve indiaiként hivatkozik rá. Freddie Mercury eredetileg Farrokh Bulsara néven született a zanzibári Stone Townban, párszi indiai szülők gyermekeként.

Szülei, Bomi és Jer Bulsara azért vándoroltak ki Zanzibárba, hogy apja pénztáros maradhasson a Brit Gyarmati Hivatalban. Húgát Kashmirának hívják.


  1. Living on My Own
    Freddie Mercury


  2. Let’s Turn It On
    Freddie Mercury


  3. I Was Born To Love You
    Freddie Mercury


  4. The Great Pretender
    Freddie Mercury


  5. In My Defence
    Freddie Mercury


  6. My Love Is Dangerous
    Freddie Mercury


  7. Love Kills
    Freddie Mercury


  8. Made In Heaven
    Freddie Mercury


  9. Time
    Freddie Mercury


  10. Love of My Life
    Freddie Mercury


  11. How Can I Go On
    Freddie Mercury


  12. Barcelona
    Freddie Mercury

Tanulmányait a Bombay melletti panchgani (Satara) St. Peter’s boarding school-ban kezdte, és itt lépett először nyilvánosság elé a The Hectics nevű együttesben. Szintén a St. Peter’s-ben kapta a Freddie becenevet. Ezután 17 éves koráig a mazagoni (Bombay) St. Mary’s High School-ban tanult, majd családjával az 1964-es zanzibári forradalom elől Angliába menekült. iközben már a Wreckage nevű együttesben énekelt, 1970-ben megismerkedett az akkor a Smile-ban zenélő Roger Taylorral és Brian Mayjel. Mikor ők énekes nélkül maradtak, Freddie beszállt a zenekarba, megalapítva a Queent. A végleges felállás 1971-ben született meg, amikor egy meghallgatás során bevették a csapatba John Deacon basszusgitárost, amivel kezdetét vette minden idők egyik legsikeresebb rockzenekarának története.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration