Hiszek

július 25, 2022 No Comments »

A kisváros egyik legfőbb patrónusa a helyi üzem tulajdonosa, Matthew Peyton. Nevéhez fűződik a minden évben megtartott óriási karácsoyi fesztivál is. Ám a bevételek megcsappannak, és Matthew kénytelen visszavonni a támogatását. Ezzel azonban alkalmazottait és a város lakosságát is magára haragítja. Amikor megjelenik az életében egy nő az életrevaló kisfiával, hirtelen egyik csoda a másikat követi… „Szinopszis” – Mi a hit? Ez egy túl sokat állító kérdésnek tűnhet, mivel a hit nem látható vagy megfogható, és valójában mindenki számára mást és mást jelenthet! Kérdezhetjük konkrétabban: Mit jelent a hit egy Keresztény számára? Közel lehetetlen a hit jelentését dióhéjban kifejezni, azonban néhány dolog alapvető fontosságú a koncepció megértéséhez.

Először is, a keresztény hit feltétel nélküli hit a Bibliában, az emberiséghez szóló Isten Igéjében, mely igaz, megpróbált és változatlan. A hit teljes és feltétel nélküli bizonyosság Istenben, felém való szeretetében és erejében, amivel segíthet nekem bármely helyzetben, amivel életutamon találkozok.

A hit egy választás. Szükségem van hitre, hogy keresztény lehessek. Azt választom, hogy hiszek Jézus Krisztusban, hogy meghalt a bűneimért, és azáltal, hogy hiszek benne, a bűneim megbocsáttatnak. Az ígéret világos. „Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János 3:16 Egy Személyben való hit az, ami megmentheti a hívő lelkeket, nem pedig egy bizonyos filozófiában vagy szabályzatban való hit.

Minden keresztény egyetért abban, hogy a megváltás ajándék, nem pedig az erőfeszítéseinkkel érjük el. „Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; Nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék.” Efézus 2:8-9 Beismerni a bűneimet és megbánni azokat az első és legfontosabb lépés. Viszont továbbra sem válthatom meg saját magamat! „Mert a bűn zsoldja halál; az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban.” Róma 6:23 Azért, hogy megkapjam ezt az ajándékot, hinnem kell, és személyesen el kell fogadnom azt az ajándékot Istentől, amit Fiában adott nekem. A bűnök bocsánata egy nagyszerű kezdet és hatalmas örömmel jár minden igaz, Jézusban hívő számára. Nem kis dolog felszabadulnia a lelkiismeretnek a bűntudattól és annak terhétől!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı