Öngyilkos, vagy túlélő

július 24, 2022 No Comments »

Vajon Adolf Hitler valóban egy Berlin alatti bunkerben lelte halálát a 2. Világháború végén, vagy pedig Argentínába menekült feleségével,… Vajon Adolf Hitler valóban egy Berlin alatti bunkerben lelte halálát a 2. Világháború végén, vagy pedig Argentínába menekült feleségével, Eva Braunnal, és Patagónia hegyei közelében élték le hátralévő éveiket? Elég valószínűtlen történet, de vajon igaz? 1945. április 27-ének éjjelén Berlinben folyamatosan ropogtak a fegyverek, amint a kíméletlen orosz tüzérségi bombázók egyre közelebb értek a 3. Birodalom szívéhez. Bunkerének mélyén a férfi, aki teljes pusztulást hozott országára és az egész világra, már tisztában volt vele, hogy a háborúnak vége.

A Führernek nem sok választása volt, elfogják az előrenyomuló oroszok, ami mérhetetlenül megalázó lett volna számára, megöli magát, de akkor ki lép a helyére, vagy esetleg megpróbál elmenekülni, és akkor talán életben marad.

A “Szürke farkas: Adolf Hitler szökése” című könyvben az áll, hogy Adolf Hitler, felesége Eva Braun, és egy maroknyi náci vezető megmenekült a Berlin alatt kiépített titkos alagutaknak köszönhetően.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

SEO Ajansı