Éjszakai vonat Münchenbe

július 24, 2022 No Comments »

Mint A német erők átveszik Csehszlovákiát 1939 márciusában Axel Bomasch, egy új típusú páncélozással foglalkozó csehszlovák tudós repül Britannia. Bomasch lánya, letartóztatják, mielőtt a repülőtérre ér, és elküldik a koncentrációs tábor, ahol kihallgatja Nácik akik az apját követik. Anna nem hajlandó együttműködni. Hamarosan megbarátkozik egy Karl Marsen nevű fogolytársával, aki szerint politikai nézetei miatt bebörtönzött tanár. Együtt képesek elmenekülni és eljutni Londonba. Anna nem tudja, hogy Marsen valójában a Gestapo ügynök megbízott, hogy megszerezze a bizalmát és megtalálja az apját. Marsen javaslatára Anna egy rejtélyes újsághirdetést tesz közzé, hogy apja tudassa vele, hogy az országban van.

Röviddel ezután névtelen telefonhívást kap, amelyben utasítást ad, hogy menjen Brightbourne városába. Ott Anna felveszi a kapcsolatot Dickie Randall-lal, Gus Bennett nevű szórakoztatóként titokban dolgozó brit hírszerző tiszt. Randall elvezeti Annát az apjához, aki most a Királyi Haditengerészet a kitalált dartlandi haditengerészeti bázison.

Anna vitatkozik Randallal a kísérlete miatt, hogy levelet küldjön Marsennek (tájékoztató jelleggel) postabélyegző ). Nem számít, mivel Dr. John Fredericks (Felix Aylmer ), Marsen londoni titkos fölénye Brightbourne-re szabta.

Nem sokkal ezután Marsen megszervezi Anna és apja elrablását, és visszahozza őket Németországba U-csónak. Elfogóik azzal fenyegetőznek, hogy koncentrációs táborba helyezik, ha Bomasch nem hajlandó dolgozni a náciknál. Eközben Randall javaslatát a Bomasches megmentésére (nem hivatalosan) elfogadják…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration