Látlelet a Földről lll.rész

február 20, 2023 No Comments »

Bármerre is nézünk, csak a zűrzavart tapasztaljuk bolygónk aktuális helyzetével kapcsolatban. Szó van az esőerdők elpusztításáról, a globális felmelegedésről, a fajok kiirtásáról, az emelkedő tengerszintről és az aszályról. Az új millenium alkalmából David Attenborough a tőle megszokott tárgyilagossággal közelít a témához; a legfrissebb kutatások segítségével magyarázza meg a helyzetet, végre közérthető nyelven. Három részből álló küldetése igazi földkörüli útra viszi: Kenyától Ecuadorig, a Maldív-szigetektől a Húsvét-szigetekig, Dél-Afrikától Kaliforniáig.

David Attenborough az utolsó epizódban azt feszegeti, hogy tetteinkkel a következő száz évben hogyan befolyásolhatjuk a földi élet jövőjét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration