A rettenthetetlen

október 21, 2022 No Comments »

A rettenthetetlen 1996-ban megnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, Mel Gibson nevét pedig felemelte a neves rendezők soraiba. Az alkotás megjelenése után több millió turista kezdte látogatnia a híres Skót földet. De vajon milyen jól ismerjük a Skót harcosról szóló produkciót, nézzük csak. / 1. William Wallace feleségét eredetileg a filmben Marian-nek hívták volna, de a producer megváltoztatta Murron-ra hogy a Robin Hood sztorival ne legyen összekeverhető. 2. Gibson több, mint 90 órát forgatott egy jelenetet, még pedig a stirling-i harcot, hogy tökéletes legyen.

3. A Rettenthetetlen nyerte a legjobb film kategóriáját az Oscar-on, de nem ez volt az egyetlen díj, amit nyert az évben, ugyanis összesen öt arany szobrocskát is neki ítéltek. 4. Edward király, akit Patrick McGoohan játszott, a becenevét mely nem más mint „Nyakigláb” onnan kapta hogy hihetetlen magas, több mint 2 méter volt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration