Igaz legendák: Az ördögűző

október 11, 2022 No Comments »

Legyenek krimik vagy rémtörténetek, kém- és kalandfilmek, egyben megegyeznek: magukkal ragadnak és szórakoztatnak. De vajon miként született e filmek ötlete? Valódi tényeken alapulnak, vagy csupán fantázia szüleményei? A sorozat a filmtörténet legendává vált alakjainak igazi arcát mutatja be – már amennyiben fellelhető hús-vér ember a hős mögött. James Bond kitalált figurának tűnik, ám egy kalandos életű életű szuperkém a 20. század elején meglepően hasonló kalandokat élt át a valóságban is. Indiana Jones és Al Capone figurája sem csupán a fantázia szüleményei: az Igazi legendákból kiderül, hogy a valóságnál nincs jobb rendező: sokszor még a filmeknél is érdekesebb történeteket kreál, melyek főszereplőiből később a filmipar is jelentős hasznot húzhat.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.



thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration