Tarzan és a sivatag titka

január 11, 2020 No Comments »

acta_2014_logo2Production Year:[1943]: Amikor Tarzan, a fia és Cheeta, a csimpánz gyógyfüvet szedni indulnak, idegen embereket fedznek fel a dzsungelban. Náci ügynökök tevékenykednek ugyanis a szomszédos területeken, és félő, hogy befolyásuk tovább fokozódik. Az ellenük folyó szervezkedésben Tarzan is részt vesz, és hamar börtönbe kerül. Cheeta és a Kölyök azonban kiszabadítják a fogságból, így Tarzan gyors és merész ellenlépése sokak életét menti meg.

A letter from Jane, who is nursing British troops, asks Tarzan’s help in obtaining a malaria serum extractable from jungle plants. Tarzan and Boy set out across the desert looking for the plants and wind up ruining a German’s attempt to capture a wild horse. They arrive in an Arab city and rescue a stranded American lady magician, sentenced to be hanged for carrying a secret message to the Sheik. To obtain the plants, Tarzan must fight prehistoric monsters, Nazis, and so on.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration