Tarzan és asszonya

június 23, 2018 No Comments »

acta_2014_logo2Production Year:[1934]: Harry Holt, Jane régi barátja, visszatér a dzsungelba. Bár előző útján majdnem otthagyta a fogát, kapzsi lelke nem nyugszik, amíg meg nem szerzi a vadon mélyén nyugvó legendás elefántcsontokat. Nőfaló barátja, Marlin Arlington is vele tart. Holt a szíve mélyén azt reméli, visszacsábíthatja Jane-t a civilizál világba és elhalmozzák parfümökkel és a divatos ruhákkal. A lánynak jól esik a figyelmesség, de esze ágában sincs otthagyni Tarzant és a vadont. A majomembernek hamar meggyűlik a baja az elefántcsont-vadászokkal és Arlington golyója megsebesíti. Jane halottnak hiszi szerelmét és az expedíció is nagy veszélybe keveredik… Tarzan egy képzeletbeli személy neve, melyet Edgar Rice Burroughs amerikai író talált ki és publikált először 1912-ben, majd használt fel számos regényében.

Ez a személy függetlenedett az író műveitől, azóta számos más írót is megihletett, film, rajzfilm, képregény és egyéb feldolgozásokat is megért. Tarzan egy angol főnemes, Lord Greystoke fia, akit -szülei halála után- az afrikai dzsungelben élő emberszabású majmok nevelnek fel, így erejét és érzékszerveit tekintve felnőtt korára szinte természetfelettinek nevezhető képességekre tesz szert.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration