Az ifjú Indiana Jones kalandjai 2.

június 11, 2018 No Comments »

acta_2014_logo2Production Year: [1992 – 1993]: Az ifjú Indiana Jones kalandjai egy többszörösen Emmy-díjas amerikai televíziós kalandfilmsorozat. Oktató jelleggel mutatja be a 20. század első évtizedeit a kitalált szereplő, Indiana Jones gyermek- és fiatalkorán keresztül. Az eredeti 45 perces részek 1992 és 1993 között készültek, melyekben a 93 éves Jones (George Hall) meséli el kalandjait. Ezeket a részeket később (a VHS kiadásra) közel időrendi sorrendben újravágták 90 perces részekké.

Ezekből kimaradt az idős Indiana Jones narrációja, de új részeket és átvezető kockákat forgattak hozzá, valamint a sorozat címét „The Young Indiana Jones Chronicles”-ről „The Adventures of the Young Indiana Jones”-ra változtatták. A produceri teendőket George Lucas látta el, aki a történetek alapötleteit is szolgáltatta. A rendezők közt olyan nevek szerepelnek, mint Mike Newell és Bille August. A vendégszínészek között megtalálható Timothy Spall, Jeffrey Wright, Catherine Zeta-Jones, Daniel Craig, Christopher Lee és az 50 éves Jones szerepében Harrison Ford.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration