Batman 2.

június 4, 2018 No Comments »

acta_2014_logo2Production Year: [1943]: 1939-ben alapvetően a fiatal, nem feltétlen gyerek korosztály számára kezdték el nyomni az új képregényhőst, akit amúgy többek között Zorró figurájából nyúltak. De a képregények, azok szuperhőseik a következő évtizedekben kiérdemelték a komolyabb megítélést, ma már semmivel sem nevetségesebbek, mint Darth Vader vagy Indiana Jones… A Columbia a második világháború idején elkészítette ezt a 15 epizódból álló Batman sorozatot, amelyben egy őrült japán tudós, Dr. Daka igyekszik zombivá szedálni az emberiséget.

Az antagonista figurája nem véletlen, az épp háborúban álló amerikaiak akkor még nem ették nagy kanállal a píszít, ma simán rasszistának hívnánk az 1943-ban bemutatott sorozatot. Batmant Lewis Wilson, Robint Douglas Croft játszotta.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration