San Francisco utcáin 1/1.

március 2, 2018 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1972-1977]: „Cím” → Harminc évi szolgálat „Tartalom” → A sorozat két rendőr eseményei körül forog, mindketten a San Franciscó-i rendőrség gyilkossági osztályán dolgoznak. Egyikőjük a már veteránnak számító, kemény Mike Stone hadnagy, aki rutinosan végzi el a rábízott ügyeket. Ezzel szemben a kollégája a rendőrakadémiáról frissen kikerült Steve Keller nyomozó, akinek nem sok tapasztalata van a bűnözéssel kapcsolatban. Az ötödik évad második részétől Douglas kiszállt a produkcióból, mivel az időközben díjnyertes film, a Száll a kakukk fészkére megalapozta filmes karrierjét.

Helyét Richard Hatch színész kapta Dan Robbins szerepében, aki már korábban is feltűnt az ABC csatorna más produkciójában. A rajongóknak azonban nem tetszett ez a csere és a sorozatot 1977-ben a csökkenő népszerűség miatt befejezték.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration