Buddy Holly története

február 17, 2018 No Comments »

Retro art proofProduction Year: [1978]: A film 1956-ban kezdődik, amikor Buddy és két barátja már javában zenélgetnek, és végre egy-egy stúdió is érdeklődni kezdődik utánuk. Innen aztán – a történet szerint – majdnem egyenes út vezet New Yorkba, a Coral lemezkiadó vállalathoz… A számos korabeli sláger mellett Holly saját dalaiból szám szerint tizenkettőt hallhatunk (például Oh, Boy, Rave On, Listen to Me, That’ll Be The Day), így a zenei élmény garantált, nem beszélve a jól sikerült díszletekről és jelmezekről.

Gary Busey és társai, Charles Martin Smith és Don Stroud felejthetetlen alakítást nyújtanak, és nemcsak színészileg: amit a képernyőről hallunk tőlük, az bizony saját hang és saját hangszer, nem playback! Erre a tudásra pedig szükség is volt, mivel az alacsony költségvetés miatt a színpadi felvételeket általában csak egyszer vagy kétszer tudták felvenni.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration