Elvis a Presley-család szemével

január 8, 2018 No Comments »

elvis-pAz egyik legőszintébb és legkevésbé finomkodó portréfilm Elvis Presley életéről bensőséges interjúk sorozatán keresztül, amely volt felesége, Priscilla és lánya, Lisa Marie segítségével készült. Az “Elvis a Presley-család szemével” című film bensőséges interjúk láncolata, amelyeket a volt feleség, Priscilla Beaulieu Presley, valamint lányuk, Lisa Marie Presley adott. Ez a film koncertfelvételeket mutat be az énekes pályafutásának különböző szakaszaiból, és felvonultat újsághíreket, interjúkat, filmrészleteket és tévéfelvételeket… Elvis Megasztár volt már életében és szinte minden lehetséges rekordot magáénak tudhatott, de feltételezhetõen õ sem gondolta, hogy tragikus halála után miféle új, egyedülálló karriert fog befutni.

Elvis 1935-ben egy poros Mississipi állambeli kisvárosban látta meg a napvilágot, és az ezen a tájon honos zenei irányzatok mély nyomot hagytak benne. Teljes zenei indíttatását gyermekkorának gospeljei, templomi éneklései, a helyi rythm and blues és country rádiómûsorok határozták meg. 10 éves korában már nyilvánosság elõtt szerepelt, tehetségkutató versenyeken indult. Miután családja Memphisbe költözött, helyi gospel együttesekben énekelt és egy alkalmi lemezfelvétel ügyében betévedt Sam Phillips Sun stúdiójába. Itt készítette elsõ That’s All Right Mama címû kislemezét, amely komoly helyi sikert aratott.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration