Hawaii, a paradicsom

január 8, 2018 No Comments »

elvis-pProduction Year:[1966]: Rick Richards helikopter-pilóta, aki rendszeres járatot akar beindítani Hawaii-ra. Miközben tervén dolgozik, sok barátot szerez magának, köztük a csinos fiatal hawaii-i lányt és apját, megtalálja a szerelmet, és elénekel néhány dalt… (Megjegyzés): A “királyfi” 1935. január 8-án született Tupelóban, Mississippi államban, szegény szülők gyermekeként. Ikertestvére halva született, azóta is élő legendákat generálva a nagy csalásról és Elvis gonosz ikertestvéréről, aki minden rosszért felelős, amit az eredeti valaha is elkövetett. Tizenhárom év múlva az egész család Memphisbe költözött, és Elvis ott is fejezte be tanulmányait egy középiskolai végzettséggel, majd Frank Sinatra cégénél kamionsofőr lett.

Első felvételét 1953 karácsonyán rögzítette a Sun Records, és lassan be is indult a karrier, melynek során 131 arany, platina, vagy többszörös platinalemez látott napvilágot, melyekből a földlakók több mint egymilliárd darabot vásároltak meg. Az első években azonban ez még nem volt egyértelmű: hiába szerződtette a Sun Records, a DJ-k nem nagyon játszották számait, mert nem jöttek rá, hogy Elvis fehér, úgy meg nem találták elég izgalmasnak. 1955 végén azonban megjelent Parker ezredes, az illegális holland bevándorló, és átvette a fiút. Rögtön szerzett is neki egy szerződést az RCA-nál. Remek menedzser volt, és megelégedett a fiú bevételeinek 25%-ával.

Elvis az RCA-tól kapott pénzből azonnal meglepte szeretett édesanyját egy pink Cadillac-kel, de az amerikai anyák mégsem kedvelték meg: az első tévés fellépésén erotikusra vett és Bill Haileyhez képest hangos és agresszív Heartbreak Hotel miatt gyermekeiket megrontó rémnek kijáró iszonyattal tekintettek az ifjoncra. Ebben gyermekeik egyetértettek velük, és ezért Istenként tisztelték a földönkívülit. Hollywood is azonnal meglátta a lehetőséget, és három filmre szóló szerződést írattak alá az Ezredessel.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration