Folytassa, Kleo!

december 4, 2017 No Comments »

02Carry On Cleo: Production Year:[1964]: A rómaiak elfoglalják a ködös és barátságtalan Britanniát, és foglyul ejtik a teljességgel értelmetlen dolgok feltalálóját, Hengistet és Horsát, a bátor harcost. A két brit rabszolga hamarosan a legelőkelőbb római körökben, Caesar testőrségében találja magát… Aki a fergeteges humorú angol Folytassa…-sorozat valamelyik epizódjának címét hallva nem tudja, miről van szó…, az nyilván nem is látott még igazi jó humoros filmet. Parádés angol ökörködést másfél órán át.

A filmek humorát a brit komédiának a varietén és az akkoriban divatos vicces, pikáns tengerparti üdvözlőlapok kép- és hangulatvilágán alapuló hagyományaiból nyerték. Sokuk komoly filmeket parodizált: a Carry On Cleo a Burton és Taylor-féle Cleopatrat. A Folytassa… humor fő erősségei a célozgatások voltak, illetve a brit intézmények és szokások kifigurázása.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration