Folytassa, nem számít!

október 23, 2017 No Comments »

02Carry on Regardless: Production Year:[1961]: Olajozottan működik a munkaközvetítő hivatal. Ám hogy, hogy nem csupa különösnél különösebb betöltendő pozícióra van kilátás. S hogy kik a jelentkezők? A Folytassa vígjátékok komikus csapata. Egyetlen kínálkozó állás (és poén) mellett sem mennek el… Aki a fergeteges humorú angol Folytassa…-sorozat valamelyik epizódjának címét hallva nem tudja, miről van szó…, az nyilván nem is látott még igazi jó humoros filmet. Parádés angol ökörködést másfél órán át.

A filmek humorát a brit komédiának a varietén és az akkoriban divatos vicces, pikáns tengerparti üdvözlőlapok kép- és hangulatvilágán alapuló hagyományaiból nyerték. Sokuk komoly filmeket parodizált: a Carry On Cleo a Burton és Taylor-féle Cleopatrat. A Folytassa… humor fő erősségei a célozgatások voltak, illetve a brit intézmények és szokások kifigurázása.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration