Rémusz Bácsi meséi

július 11, 2017 No Comments »

cameraProduction Year:[1946]: Ki látott már nyulat rókán lovagolni? Ki az a nagy Öhöm-Böhöm és miért selypít a nyúl háza? Hová megy együtt a medve és a róka? Ki ette meg a mézet? Rémusz bácsitól megtudhatjátok! Szereplők: Rémusz bácsi, az öreg néger mesemondó, Tempy néni bátyja, aki mindig mesél Tapsifüles történetéről. Johnny Doshy, John és Sally fia. Toby, Johnny néger barátja, aki Rémusz bácsiról beszél. Ginny Favers, Johnny copfos barátnője. Tempy néni, a Doshy család házvezetőnője, Rémusz bácsi húga. Doshy nagymama, Johnny nagymamája, Sally anyja, John anyósa. John Doshy, ohnny apja, üzletember, aki Sally nélkül megy vissza Alantába üzleti okok miatt, de két nap alatt hazajött és úgy döntött, hogy együtt tölti a nyarat a családjával.

Ebben a Walt Disney produkcióban egy nagybácsi, akit Remus-nak hivnak elmesél egy történetet a kis Johnnynak egy nyúlról. Ezáltal akarja enyhiteni a kisfiú bánatát amiért a szülei különváltak.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration