Bonanno: 2.rész

február 18, 2017 No Comments »

film-archives-logoEgy keresztapa élete: Production Year:[1999]: 2. rész – Tartalom: Joseph hosszú hónapokat kénytelen várni, hogy elvehesse szerelmét, Fannyt, New Yorkban ugyanis kitör a bandaháború, melynek hátterében Masseira áll, aki megöli az összes nagyobb család vezetőjét. Maranzano, Joseph mentora is áldozatul esik egy összesküvésnek. Miután Joseph és társai leszámolnak Masseirával és a chicagói Al Capónéval, a család, fiatal kora ellenére őt választja meg az új Keresztapának… Joseph Bonanno volt minden idők legfiatalabb, és egyben legelbűvölőbb vezére a maffia történetének. A fordulatos film olaszországi gyermekkorától Amerikába meneküléséig és a Castellamare maffia-család fejévé válásáig mutatja be Bonanno életének történetét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration