Bonanno: 1.rész

január 31, 2017 No Comments »

film-archives-logoEgy keresztapa élete: Production Year:[1999]: 1. rész – Tartalom: A fiatal Joseph kénytelen elhagyni Szicíliát és a katonai akadémiát, miután nyíltan elutasítja a náci elveket. Amerikába szökik, ahol hamarosan betársul egy virágzó szeszcsempész üzletbe és apjához méltó hírnévre tesz szert. Az elveiben erős Josephre felfigyel a város legbefolyásosabb keresztapája és a becsületes fiút maga mellé veszi. Ám Joseph nagy álma, hogy a család tagja legyen, még mindig elérhetetlen számára… Joseph Bonanno volt minden idők legfiatalabb, és egyben legelbűvölőbb vezére a maffia történetének. A fordulatos film olaszországi gyermekkorától Amerikába meneküléséig és a Castellamare maffia-család fejévé válásáig mutatja be Bonanno életének történetét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration