Térden állva jövök hozzád

január 22, 2017 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1964]: Gianni, a fiatal vidéki fiú kénytelen megkezdeni a katonai szolgálatot Nápolyban, ahol hamar kitűnik a többiek közül, méghozzá nem a katonai teljesítményével, hanem remek hangjával, amit Nápolyban nagyon is értékelnek. A szerelem is rátalál, az őrmester szép szőke lánya viszonozza az érzelmeit. De amikor megnyer egy fontos versenyt, fejébe száll a dicsőség és hagyja, hogy egy gazdag lány magával cipelje. (Megjegyzem): Az 1944-ben született, Gianni Morandi a főszereplője ennek a filmnek. Gyermekkorában szódát és cukorkát árult a helyi filmszínházban, szülővárosában, Monghidoróban.

12 éves korában debütált, szülei látva kitűnő zenei tehetségét, a hagyományos iskolából egy bolognai zeneiskolába íratták, ahol alkalma volt kibontakoztatni és továbbfejleszteni zenei tehetségét, dalt és előadásművészetet tanult. Olyan jól haladt a tanulással, hogy pár év múlva már az olasz Paul Ankaként emlegették. Egykettőre megismerte kitűnő tehetségét a világ.

Gianni Morandi a római konzervatóriumban végzett, hét évig tanult ott klasszikus zenét. Első felesége Laura Efrikian színésznő volt, két gyermekük született: Marco és Marianna. Fiának két ikerlánya és egy fia van, lányának két fia. Második felesége Anna Dan, kisfiuk, Pietro 11 éves. Az olasz énekes évtizedeken keresztül a nők bálványa volt. Ritorneró, in ginocchio da te – vagyis térden állva térek vissza hozzád. Ezt az olasz mondatot a hatvanas-hetvenes években szinte minden nő ismerte Európában. És a jóképű énekes-színészt is: Gianni Morandit, aki láttán lányok milliói kaptak sikítórohamot.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration