Two in One

november 7, 2016 No Comments »

men-retroAhhoz, hogy valaki egészséges és fitt legyen, tennünk is kell valamit. Először is szögezzük le a kézenfekvő, ám nem mindenkiben tudatosuló tényt: a jókedv mindenki számára megvalósítható. A jókedvünk negyven százaléka csak rajtunk múlik. Azt, hogy kinek mit jelent a boldogság, mindenkinek magának kell eldöntenie. Lottónyeremény vagy egy gyermek születése? Vagy egy jó zene, egy régi dal meghallgatása? Teljesen mindegy, hogy mi okoz örömet, mindegyik képes mozgásba hozni a boldogságérzetet.

Ez az oldal is ezért készült. Azért, hogy örömet szerezzünk Neked, és ha csak egy kis időre is sikerül örömet szereznünk, már megérte. Ha szereted a Retrozenét, és ha a fergeteges hangulat alapelvárás, válassz minket Te is!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration