Amerikai fogócska

július 2, 2016 No Comments »

acta_2014_logo2Production Year:[1963]: Reggie, a fiatal özvegy Párizsban tudja meg, hogy meggyilkolt férje közönséges csirkefogó volt, aki után “piszkos” pénzek maradtak vissza. Három gonosztevő meg akarja szerezni a pénzt, ezért megfenyegetik az özvegyet. Egy negyedik férfi, a titokzatos Peter Joshua is meglehetősen gyanúsan viselkedik, ennek ellenére Reggie beleszeret. A férfiről kiderül, hogy talpig becsületes ember, ő a hölgy megmentője. Hepburn és – a komikusként ismét remekelő – Grant mellett további színészóriások tűnnek fel: Walter Matthau (Furcsa pár, A kaktusz virága), James Coburn (A nagy szökés, Vaskereszt) és George Kennedy (A piszkos tizenkettő, Csupasz pisztoly-sorozat). Mindegyik karakter a helyén van, és a forgatókönyv hol humorosra, hol baljósra veszi a stílust, így mindenki kiélheti magát, a sármőr Grant és a kampókezű Kennedy is.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A romantikus filmzene a méltán híres Henry Mancini (Álom luxuskivitelben) munkája. A párbeszédek is azt a kort idézik, amikor elég időt szántak még a megírásukra, így igazi kis gyöngyszemet kapunk, mely ma is élvezetes darab.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration