Szőkék előnyben

július 2, 2016 No Comments »

acta_2014_logo2Production Year:[1953]: Lorelei és Dorothy két showgirl, akik épp Franciaország felé indulnak egy luxus-óceánjáró fedélzetén. Lorelei Európában tervez hozzámenni milliomos kedveséhez, akinek édesapja remélhetőleg nem tesz majd keresztbe nekik odaát. Ettől függetlenül persze szemérmetlenül flörtöl a hajó jómódú férfiutasaival és az ékszerekkel kapcsolatos vonzalma bajba is keveri őt, a baj pedig Európa földjén is a nyomában jár… Nagyon érdekes dolog egy filmben látni a korszak szőke és barna szexbombáját, Marilynt és Jane Russellt. Az igazat megvallva Russell akkoriban még nagyobb sztárnak számított, mint Marilyn: ezért a filmért fix 200 ezer dollár ütötte a markát, míg szőke partnere a szokásos heti ötszázat húzta. Monroe azonban nem vette ezt rossz néven („Ha nem is én vagyok a film sztárja, akkor is én vagyok A szőke” – mondta) – és manapság már amúgy is ő számít ismertebbnek, de tény, hogy ebben a filmben Russell viszi el a pálmát.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A két díva egyébként nagyon jól kijött egymással: Russell „szöszinek” nevezte Marilynt, és sokszor egyedül ő volt képes rá, hogy kicsalogassa a lakókocsijából, hogy az aznapi jeleneteket felvételét végre megkezdhessék. A Fox is elégedett volt a két hölgy közös munkájával, ezért el is határozták, hogy mindenképp szerepeltetni fogják őket együtt a későbbiekben. A terv azonban kútba esett, mivel Monroe-nak nem tetszett a felajánlott forgatókönyv.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration