A vonat

augusztus 22, 2015 No Comments »

Logo_History1[Production Year:1964]: A vonat Párizsban kezdődik. A várost több éve tartják megszállás alatt a nácik, de a szövetségesek már közel járnak. A lakosság elöl elzárt múzeumba lépve Von Waldheim ezredes csodálattal néz az egyik festményre. Kiélvezi a pillanat intimitását, melyben úgy érzi, mintha eme remekmű az övé lenne, ám megzavarják. Az igazgatónő köszönetet mond neki, hogy megóvta a fasiszta álláspont szerint degenerált műveket, nem sejtve, hogy az ezredes azért jött, hogy mindet elvigye. A katonák sáskahadként lepik el a következő pillanatban a helyet, a múzeum pedig nem sokkal később már üresen áll.

A nő egyetlen lehetőséget lát, szól az ellenállásnak. A vasútnál dolgozó Labiche nem lelkesedik a feladatért, ám az események mégis annak végrehajtása felé sodorják. Végül az egész hálózat kiveszi a részét a vonat eltérítéséből, melyen az ezredes ki akarja csempészni az országból a festményeket.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration