A majmok bolygója 4. A hódítás

augusztus 22, 2015 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1972]: A jövőből a jelenbe érkezett két intelligens csimpánz, Zira és Cornelius utódja, Caesar a cirkuszban nevelkedve kerülhette csak el szülei sorsát, az emberiség jövőjét a majmoktól féltő kormánytisztviselők által rájuk mért halált. Mire Caesar felnő, a világ gyökeresen megváltozik: egy különös fertőzés elpusztítja a Föld összes kutyáját és macskáját, így az emberiség házi-kedvenc nélkül marad. Legalábbis egy időre… Az ebek és cicusok helyére hamarosan a majmok lépnek, akik eleinte csak a pórázon vezetett kedvenc szerepét töltik be, később azonban – intelligenciájuknak és ügyességüknek köszönhetően – egyre inkább háziszolgaként tekintenek rájuk.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Egy napon az öntudatukban ébredt csimpánzok fellázadnak fogvatartóik, az emberek ellen. A csapatot egy az átlagnál is értelmesebb majom vezeti, aki a történelemben először szólalt meg emberi nyelven. Azt mondja: NEM!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration