A majmok bolygója 3. A menekülés

augusztus 15, 2015 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1971]: Az előző rész úgy ért véget, hogy a Föld megsemmisült egy atomrakéta felrobbantása által a majmok által uralt távoli jövőben. Három csimpánz: Cornelius, Zira, és Dr. Milo kiemelik a vízből azt az űrhajót, amellyel Taylorék érkeztek az első részben. Rendbe teszik, és a pusztulás elől elmenekülnek. A rakéta által keltett rezgéshullámok hatására azonban egy időkapu nyílik, melyen keresztül visszajutnak a XX. századba. Valahol az Egyesült Államok nyugati partvidékén csapódnak be, s a becsapódás hírére a helyszínre érkező hadsereg elképedve tapasztalja, hogy Taylorék űrhajójából űrruhás majmok másznak elő. Elfogják őket és vizsgálatoknak vetik alá, majd a los angelesi állatkertbe viszik őket.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Itt egy megvadult gorilla végez Dr. Milóval. Két tudós, Stephanie és Lewis veszik kezelésbe a két megmaradt majmot, és rájönnek, hogy tudnak beszélni. A kormány is gyanút fog, és elrendelik, hogy indítsanak vizsgálatot, hogyan kerültek majmok Taylorék űrhajójába. Az elnöki tanács elé állítják őket, ahol általános elképedésre elkezdenek beszélni. Mindenesetre barátságos fogadtatásban részesítik őket. A csimpánzok igazi sztárok lesznek, mindenki kedveli őket. Egyedül az időugrás kitalálója, Dr. Otto Hasslein gyanakszik, és halálra rémül, amikor megtudja, hogy Zira teherbe esett. Kétségbeesik, hogy ez esetleg az emberi faj végét jelentheti.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration