A majmok bolygója

augusztus 6, 2015 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1968]: Az Egyesült Államok 1972-ben útnak indít négy asztronautát, hogy részt vegyenek egy kísérletben: utazzanak az Alfa Centauri csillagrendszerbe és vissza. A számítások szerint kilenc év elteltével kellene visszatérniük, de rejtélyes módon eltűnt az űrhajójuk. Az oka az az ismert fizikai tétel, miszerint a fénysebességhez közeli sebességgel közlekedő jármű utasai számára lelassul az idő. Míg ők az eltelt időt két évnek észlelik, addig a Földön 2000 év telt el. A négy űrhajós: Taylor, Landon, Dodge, és Stewart, lezuhannak egy ismeretlen bolygón, földi idő szerint 3978-ban. Az egyetlen női űrhajós, Stewart már hónapok óta halott, ráadásul az űrhajó elsüllyed a tóban, ahová becsapódtak.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A három űrhajós kénytelen felderíteni a terepet, de életnek a jelek szerint semmi nyoma. Aztán találnak egy növényt. Nem sokkal később pedig egy oázisra bukkannak, ahol megfürdenek. Közben titokzatos tolvajok ellopják a ruháikat, s ők a nyomukba erednek. Hamarosan rájuk is bukkannak: primitív, embernek tűnő lények, akiket egy csapat gorilla lóháton zavar ki a kukoricamezőről; egyértelműen vadászat céljából. Dodge-ot megölik a majmok, Taylort és Landont pedig magukkal hurcolják a majomvárosba. Taylor megsérül a torkán és ezért képtelen beszélni. Szerencsére jó kezekbe kerül: a csimpánz jegyespár Zira és Cornelius vizsgálja őt. Egy ketrecbe zárják egy gyönyörű nővel. Taylor Novának nevezi el, próbálja őt civilizálni, miközben megállapítja, hogy a majomtársadalom három részre osztható: a gorillák katonai és rendfenntartó szerepet vállalnak; az orangutánok politikusok és adminisztrátorok; míg a csimpánzok gondolkodók és munkások. Az emberek itt csak egy primitív faj, akiken kísérleteket végeznek, és kiirtásra vannak ítélve.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration