Ghost

április 6, 2016 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1990]: Sam Wheat, bankár és barátnője, Molly Jensen, a tehetséges agyagművész, szerető párt alkotnak, akik épp most költöznek be új New York-i otthonukba. Sam a munkahelyén rájön az egyes bankszámlák közötti eltérésekre és ezt megosztja kollégájával és legjobb barátjával, Carl Brunerrel. Carl felajánlja, hogy segít utánanézni a bankszámláknak, de Sam inkább maga jár utána. Nem sokkal később Sam és Molly éppen hazafelé sétál, amikor egy fegyveres rabló, Willy Lopez megtámadja őket és megöli Samet. Sam arra eszmél, hogy Molly az ő holtteste fölött zokog. Rá kell döbbennie, hogy ő egy szellem, aki nem látható és nem hallható. Felkeresi Carlt, akitől megtudja, hogy ő tervelte ki a rablást.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Sam találkozik Oda Mae Brownnal, a középszerű médiummal, aki látja és hallja Samet. Addig Oda csak tettette médiumi képességeit. Sam arra kéri Odát, figyelmeztesse Mollyt, hogy veszélyben van, de Oda még mindig sokkos állapotban van és nem hajlandó segíteni Samnek. Sam rájön, hogy Carl egy pénzmosási ügyletben vesz részt a bankban és az ellene irányuló rablási kísérlet célja az volt, hogy Carl megszerezhesse a Sam által használt biztonsági kódokat.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration