A vér kötelez

augusztus 6, 2015 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[1993]: A film három los angelesi mexikói gyerek különbözően alakuló életútját követi nyomon. Mindhárman rokonok és megvan a saját bandájuk, a Vatos Locos. Egy ilyen csapat nem sok mindent csinál, csak iszik, kurjongat és keménykedik. Alapvető lételemük, hogy utálják az ellenséges bandákat. Egy nagyobb összetűzés során Miklo, a három főszereplő egyike önvédelemből lelő egy másik chicanót és börtönbe kerül. A másik két szereplőből az egyik katona, majd idővel rendőr lesz, a harmadikból pedig festő, aki egy kicsit túl sok ihletet merit a hernyóból. A film nagy része a börtönbe játszódik, ahol Miklo sajátságos karriert fut be. Kihagyja a legalsó börtön-lépcsőfokokat és nagy kockázat árán bekerül a helyi börtönmaffia elitjébe.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy lásd a tartalmat. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs ilyen üzenet! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd le gondolataid, érzéseidl! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A Los Angeles-i bandaháborúk árnyékában három fiú barátságát követhetjük nyomon, ami hirtelen felbomlik: Cruz a kábítószerhez, Paco a hadseregbe menekül a börtön elől, a gyilkossággal vádolt Miklo pedig a fegyházban kijárja az alvilág iskoláját… Akárki, aki a filmet látta, vagy zek után nézi meg, garantálom, rögtön a függőjévé válik és mondatait azóta (ezentúl) is idézi, idézni fogja. Minden tipikus latin bűnözőfejű szinész játszik benne, természetesen Danny Trejo is, akinek csak önmagát kellett alakítania.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration