Leépített szépség / Vegyes zöldség

május 19, 2015 No Comments »

film-archives-logoProduction Year:[2004]: A sztori szerint egy amerikai kém egy lakatlan szigeten felfedezi Noé bárkáját, ám mielőtt közölhetné annak pontos helyzetét, felfalja egy tíz emelet magas, vérszomjas… disznoszaurusz. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Miss Galaxy szépségversenyre tartó lányok repülőgépe egy váratlan műszaki hiba folytán épp erre a szigetre pottyan le. Itt a túlélők két csoportra szakadnak, a másodpilótára, Mike-ra és a kapitányra, Maximusra a csajszikkal. Na igen, ebből is látszik, mekkora lúzer ez a Mike. A kapitány és a csajok ezt követően egyfajta fogyatékos robinzonádot prezentálnak: Maximus egyfolytában csajozni próbál, lazábbnál lazább dumákat lökve, a segghülye tyúkok meg teljes agyhalálról tanúbizonyságot téve csetlenek-botlanak összevissza, amitől garantált a térdcsapkodás, csak épp mérgünkben és nem a röhögéstől.

Mindezalatt Mike a Számkivetett mintájára mindenféle kacatot halászik ki az óceánból. Az elmebaj azonban itt még nem ér véget, Maximus-ék ugyanis felfedezik az ominózus bárkát, amiről a későbbiekben kiderül, hogy az öreg Noé még mindig a fedélzetén van… de nem sokáig, ugyanis egy csapat majomember megszállja az egész tákolmányt, őt pedig fogságba ejtik. Mike-nak ekkor a roboton keresztül megjelenik MJ ügynök (Michael Jackson), aki közli vele, hogy a bárkát mindenáron meg kell semmisítenie.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration