Linda » 6.

június 26, 2016 No Comments »

men-retro‘Tartalom’: Linda apja és Klárika buszos kiránduláson vesznek részt. Hazaérkezésükkor Linda és Tomi várják őket. Nagy meglepetésre a busz csomagtartójában a bőröndjük mellett egy férfi holttestet találnak. Az áldozatról kiderül, hogy külföldi csempész. Lindát a főnöke diszkóba küldi terepszemlére, mert arra gyanakodnak, hogy a műsoros kazettákkal és egyéb áruval foglalkozó csempészek itt találkoznak. A Duna-parton egy újabb holttest kerül elő. Linda éjjel nyomozást folytat a dengelyi romoknál, természetesen megint sikerrel. (A történet): Veszprémi Linda, a végzős gimnazista lány elhatározza, hogy rendőr lesz. Környezete azonban nem tartja jó választásnak ezt szakmát: édesapja és tanárai szívesebben látnák őt biológusként vagy kutatóként pályán. Linda azonban hajthatatlan.

Osztálytársai rendszeresen kigúnyolják a mániájáért, ő azonban rájuk se hederít. Emődi Tamás azonban felfigyel Lindára: udvarol, virágot vesz és verset ír neki. Szerelméről a lány azonban csak látszólag nem vesz tudomást, édesapja szerint ugyanis “állandóan a hülye szerelmes verseidet olvassa” – mondta egyszer Tominak. Linda sikeresen oldja meg élete első ügyét: sikeresen ártalmatlanítja az osztálytársnője után szaglászó “szatírt”, majd bravúros nyomozással kideríti, hogy kicsoda osztálytársa valódi édesapja. Később a közlekedésrendészeten szolgál, de felküzdi magát a ranglétrán, és hamarosan alhadnagyként szolgál Eősze Gábor csapatában.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration