Linda » 4.

június 15, 2016 No Comments »

men-retro‘Tartalom’: Linda vőlegénye, Tamás találkozik Mónikával, a bártáncosnővel. Nem sokkal azután Linda holtan találja a nőt. Kissé féltékeny Tamásra, s nem érti, miért kísérgeti vőlegénye a másik táncosnőt, Bettit, akit később szintén megölnek. Linda nyomozni kezd a gyanús bárban, ahol a külföldi férfi vendégek mindent megkapnak a lányoktól, amit csak akarnak. Linda belép a mulatóba táncosnőnek, az apja pedig mexikói milliomosnak álcázza magát. Sikerül kideríteniük, hogy a gazdag vendégekről fényképet készítenek kényes szituációkban, és ezekkel zsarolják őket. (A történet): Veszprémi Linda, a végzős gimnazista lány elhatározza, hogy rendőr lesz. Környezete azonban nem tartja jó választásnak ezt szakmát: édesapja és tanárai szívesebben látnák őt biológusként vagy kutatóként pályán. Linda azonban hajthatatlan.

Osztálytársai rendszeresen kigúnyolják a mániájáért, ő azonban rájuk se hederít. Emődi Tamás azonban felfigyel Lindára: udvarol, virágot vesz és verset ír neki. Szerelméről a lány azonban csak látszólag nem vesz tudomást, édesapja szerint ugyanis “állandóan a hülye szerelmes verseidet olvassa” – mondta egyszer Tominak. Linda sikeresen oldja meg élete első ügyét: sikeresen ártalmatlanítja az osztálytársnője után szaglászó “szatírt”, majd bravúros nyomozással kideríti, hogy kicsoda osztálytársa valódi édesapja. Később a közlekedésrendészeten szolgál, de felküzdi magát a ranglétrán, és hamarosan alhadnagyként szolgál Eősze Gábor csapatában.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration