Linda » 3.

június 21, 2015 No Comments »

men-retro‘Tartalom’: Lindát, hogy a csoportnak némi nyugodalma legyen, továbbképzésre küldik. Persze a rámenős nyomozólányt nem lehet távoltartani a komoly bűnügyektől. Az utcán egy lányt talál, aki rosszul lett, majd a kórházban szívgyöngeség miatt meghalt. A szülőktől mgtudja, hogy a lányuk teljesen egészséges volt, még aktívan sportolt is. Linda úgy gondolja, bűntény történt, a szálak egy női focicsapathoz vezetnek, ahol több sportolónál mutatkoznak hasonló tünetek. Linda doppingszerre gyanakszik, a leleplező bizonyíték megszerzése érdekében beépül a csapatba. (A történet): Veszprémi Linda, a végzős gimnazista lány elhatározza, hogy rendőr lesz. Környezete azonban nem tartja jó választásnak ezt szakmát: édesapja és tanárai szívesebben látnák őt biológusként vagy kutatóként pályán. Linda azonban hajthatatlan.

Osztálytársai rendszeresen kigúnyolják a mániájáért, ő azonban rájuk se hederít. Emődi Tamás azonban felfigyel Lindára: udvarol, virágot vesz és verset ír neki. Szerelméről a lány azonban csak látszólag nem vesz tudomást, édesapja szerint ugyanis “állandóan a hülye szerelmes verseidet olvassa” – mondta egyszer Tominak. Linda sikeresen oldja meg élete első ügyét: sikeresen ártalmatlanítja az osztálytársnője után szaglászó “szatírt”, majd bravúros nyomozással kideríti, hogy kicsoda osztálytársa valódi édesapja. Később a közlekedésrendészeten szolgál, de felküzdi magát a ranglétrán, és hamarosan alhadnagyként szolgál Eősze Gábor csapatában.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani (pillanat mrgállítás), és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Kommentár

You must be logged in to post a comment.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration